Cart 0
 
 

 Institute of Arts är en internationell ledare inom scenkonst och utbildning

 
 

IAB erbjuder tre studienivåer - ettårigt grundprogram, treårigt kandidatprogram och ettårigt magisterprogram. Programmen undervisas på engelska och levereras av branschfolk på vårt moderna campus i Barcelona.

IAB erbjuder utbildningar i scenkonst, skådespeleri, kommersiell dans, dans, musikteater, sång, luftakrobatik och fysisk teater.

Före detta elever på IAB har utvecklat framgångsrika karriärer över hela världen som professionella skådespelare, musikalartister, sångare, dansare och teaterskapare.

En ledare inom scenkonst och utbildning

Institute of Arts Barcelona erbjuder scenkonststuderande en utbildning i världsklass på ett modernt, välutrustat campus, utformat för utbildning av blivande scenartister. Vi är en unik internationell destination för utbildning inom scenkonst. Vår studentkår består för närvarande av studerande från fler än 30 länder.

IAB är en konservatorium-liknande institution, med inriktning på integrerad, interdisciplinär utbildning inom teater, dans, musikteater, luftakrobatik, fysisk teater och sång. Dessa program är rigorösa, intensiva och transformativa, samt tillhandahåller en mångsidig yrkesinriktad utbildning vilken ger de studerande de konstnärliga verktyg och det entreprenörskap som krävs för en varaktig internationell karriär inom scenkonst.

 
 

Vårt campus är inte likt något annat. Det erbjuder fantastiska lokaler i fantastiska Sitges intill Medelhavets strand och nära Barcelonas stadskärna. Vår framgång bygger på en vision att skapa en miljö där begåvade unga artister från hela världen kan samarbeta för att utveckla sina färdigheter och sin konst. Utexaminerade får en Brittisk-godkänd examen på kandidat- och magisternivå.

Ta nästa steg mot att starta din karriär

Om du vill veta mer uppmuntrar vi dig att besöka vårt campus, träffa oss på en mässa, se på en av över 30 studentföreställningar eller följa våra sociala mediekanaler för att få en inblick i IAB:s dynamiska värld.

Ansökning om att studera på IAB

Det är mycket enkelt att ansöka till IAB. Du kan ladda ner och fylla i en ansökningsblankett och välja en audition att delta i. Det finns engelska språkkrav för att kunna antas till IAB: IELTS 5.5 för ettåriga grund- och professionella examensprogram och IELTS 6.5 för kandidat- och magisterprogram. Klicka på knappen nedan för att gå direkt till vår ansökningssida.