Cart 0
 
 

 Institute of the Arts er internasjonalt ledende innen utdannelse og opplæring i scenekunst

 
 

IAB tilbyr tre studienivåer – årsstudium, treårig bachelor (hon.) og ettårig masterprogram. Undervisningen skjer på engelsk, og utføres av bransjeeksperter på vår moderne campus i Barcelona.

IAB tilbyr opplæring innen scenekunst og utdannelse innen skuespill, kommersiell dans, dans, musikkteater, sang, luftkunst og fysisk teater.

Utdannede fra IAB har vellykkede karrierer over hele verden som profesjonelle skuespillere, musikkteater-artister, sangere, dansere og teaterprodusenter.

Ledende innen utdannelse og opplæring i scenekunst

Institute of the Arts Barcelona gir verdensledende utdannelse til scenekunst-studenter. Det skjer fra en moderne og godt utstyr campus, laget for å gi utdannelse og opplæring til ambisiøse scenekunstnere. Vi er en unik destinasjon for internasjonal utdannelse til scenekunstnere. For tiden kommer studentene våre fra mer enn 30 land.

IAB er en konservatorinstitusjon, som tilbyr integrert tverrfaglig opplæring i disipliner som skuespill, dans, musikkteater, luftkunst, fysisk teater og sang. Grundig, intensiv og transformativ. Disse programmene tilbyr en godt avrundet yrkesopplæring, som gir studentene de kunstneriske og entreprenørske verktøyene de trenger for en varig internasjonal karriere innen scenekunst.

 
 

Vår campus er ulik alle andre. Den har herlige fasiliteter og en fantastisk plassering i Stiges ved Middelhavet, ikke langt fra Barcelonas bykjerne. Vår suksess er bygget på en visjon om å skape et miljø hvor talentfulle unge utøvere fra over hele verden kan samarbeide om å utvikle sine ferdigheter og kunst. Uteksaminerte mottar en UK-godkjent grad ved BA- og master-nivåene.

Ta neste skritt for å starte karrieren din

Ønsker du å finne ut mer om oss, anbefaler vi at du besøker vår campus, møter oss på en messe, opplever ett av våre 30 studentshow eller følger oss på sosiale medier. Da får du innsikt i den dynamiske verdenen til IAB..

Søk om å studere hos IAB

Det er svært enkelt å søke hos IAB. Du må laste ned og fylle ut søknadsskjemaet, og velge en audition for oppmøte. For å godtas hos IAB er det engelsk språkkrav: IELTS 5.5 for årsstudium og profesjonelle sertifikatprogrammer, og IELTS 6.5 for bachelor- (hon.) og masterprogram. Klikk på knappen nedenfor for å gå direkte til søknadssiden.