Cart 0
 
 

 De Kunstacademie Institute of the Arts Barcelona is een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van uitvoerende kunsten

 
 

De IAB biedt drie studieniveaus aan — 1 jaar Basis, 3 jaar BA (Hons) en 1 jaar masterprogramma’s. De programma’s worden in het Engels gegeven en verzorgd door professionals uit het vakgebied op onze moderne campus in Barcelona.

De IAB biedt geeft opleiding in uitvoerende kunsten en geeft les in acteren, commercieel dansen, dansen, muziektheater, zingen, luchtacrobatiek en fysiek theater.

Afgestudeerden van IAB hebben wereldwijd succesvolle carrières als professionele acteurs, in muziektheaters, zangers, dansers en theatermakers.

Toonaangevend op het gebied van uitvoerende kunsten

Het Institute of Arts Barcelona geeft studenten van de uitvoerende kunsten een opleiding en training van wereldklasse in een moderne, goed uitgeruste campus, ontworpen voor de opleiding en training van ambitieuze uitvoerende kunstenaars.   Wij zijn op unieke wijze een internationale eindbestemming voor een opleiding in de uitvoerende kunsten. Onze studentenpopulatie bestaat op dit moment uit studenten van meer dan 30 landen.

De IAB is een opleidingsinstituut in de stijl van het conservatorium, dat geïntegreerde interdisciplinaire training biedt voor acteren, dansen, muziektheater, luchtacrobatiek, fysiek theater en zingen. Deze programma’s, die rigoureus, intensief en transformatief zijn, leveren een veelzijdige beroepsopleiding, en geven studenten het artistieke en zakelijk gereedschap die zij nodig hebben voor een langdurige internationale carrière in de uitvoerende kunsten.  

 
 

Onze campus is zoals geen andere. IAB heeft prachtige faciliteiten op een fantastische locatie vlakbij de Middellandse Zee in Sitges, vlakbij het stadscentrum van Barcelona. Ons succes is gebaseerd op een visie om een omgeving te creëren waar getalenteerde jonge artiesten uit de hele wereld kunnen samenwerken om hun vaardigheden en kunst verder te ontwikkelen. Afgestudeerden krijgen een in het VK goedgekeurde graad op het niveau van BA en Master.

Neem de volgende stap om je carrière te starten

Wij raden je aan een bezoek te brengen aan onze campus, kennis met ons te maken op een beurs, een van onze meer dan dertig shows van studenten te bezoeken, of ons te volgen op onze sociale mediakanalen voor meer inzicht in de dynamische wereld van IAB. 

Aanvraag tot studeren op de IAB

Je aanmelden bij de IAB is heel erg eenvoudig. Je moet een aanvraagformulier downloaden en invullen en een auditie uitkiezen om aan deel te nemen. Beheersing van de Engelse taal is een vereiste om te worden toegelaten tot de IAB:  IELTS 5.5 voor een 1 jarige programma’s voor een basis- en beroepscertificaat en IELTS 6.5 voor het behalen van een BA-graad (Hons) en masterprogramma’s. Klik op de onderstaande knop om direct naar onze aanvraagprocedure te gaan.