Cart 0
 
 

 Kunstinstituttet ‘Institute of the Arts Barcelona’ er førende internationalt indenfor scenekunstundervisning og uddannelse

 
 

IAB tilbyder tre studieniveauer - 1 års Foundation, 3 år BA (Hons) og 1 år Master-programmer. Programmerne undervises på engelsk og leveres af industriens fagfolk i vores moderne campus i Barcelona.

IAB tilbyder udøvende kunstkurser og uddannelse i skuespil, kommerciel dans, dans, musikteater, sang, luftkunst og fysisk teater.

IAB kandidater har succesfulde karriere over hele verden som professionelle skuespillere, i musikteater, som sangere, dansere og teaterproducenter.

Førende indenfor udøvende kunstundervisning

Kunstinstituttet Barcelona giver kunststuderende en uddannelse i verdensklasse
i en moderne veludstyret campus, designet til at uddanne og undervise aspirerende udøvende kunstnere. Vi er en enestående uddannelsesdestination indenfor international scenekunst. Vores studerende kommer i dag fra over 30 lande.

IAB er en institution, der fungere som konservatorium og tilbyder integreret tværfaglig uddannelse på tværs af skuespil, dans, musikteater, luftkunst, fysisk teater og sang. Disse strenge, intensive og forvandlende programmer byder på en velafrundet erhvervsuddannelse, der giver eleverne de kunstneriske og iværksætter værktøjer, de har brug for til en varig international karriere indenfor scenekunst.

 
 

Vores campus er unik. Den har vidunderlige faciliteter med en fantastisk beliggenhed ved siden af Middelhavet i Sitges, tæt på Barcelonas centrum. Vores succes er blevet bygget på en vision om at skabe et miljø, hvor talentfulde unge kunstnere fra hele verden kan samarbejde om at udvikle deres færdigheder og kunst. Kandidaterne får en UK-valideret BA og en Mastergrad.

Tag det næste skridt til at starte din karriere

Hvis du gerne vil vide mere om os, opfordrer vi dig til at besøge vores campus, møde os personligt, se en af vores elevers 30 shows, eller følg os på vores sociale medier for at få en indsigt i IABs dynamiske verden.

Ansøgning til IAB

En ansøgning til IAB er meget enkel. Du skal downloade og udfylde en ansøgning og vælg en audition at deltage i. Det er et krav at tale engelsk for at blive accepteret i IAB: IELTS 5.5 for 1 års Foundation og Professionel Certifikat programmer og IELTS 6,5 for BA grad (Hons) og Master-programmer. Klik på knappen nedenfor for at gå direkte til vores ansøgningsside.