Working with Pep Garcia Pascual

The 3rd year acting students are really thrilled to work with director Pep Garcia-Pascual. Thanks to him, they can experience working as a company where actors also take on production roles. Pep founded his own company in Barcelona, Parking Shakespeare, and since then they have been performing non-stop. Working with him was the perfect opportunity to improve our students’ training and prepare them for a situation they might experience in their future professional careers. Working with Pep, the students take a different approach to the actor figure: how to be self-sufficient in a business that demands them to be constantly flexible, quick and open-minded. The production roles allow the students to use their own skills to promote themselves, create their art and learn how to make it in the business.

Against Love takes us to different ways of how human beings manage love. Throughout 8 different scenes, the play shows us the raw part of love through horror, sci-fi or even fantasy mixed with realism. 

Pep García Pascual
Actor, Director and Producer, on top of being the artístic director of the theatre company Parking Shakespeare and have participated as an actor in every one of the companie’s projects. He was the director and Producer of L’Amansiment de la Fúria (their first project) and El Pau i la Maria en concert. He graduated from Nancy Tuñón and finished his studies at the Gaiety School of Acting in Dublin. In theatre he has participated in The Comedy of Errors, by William Shakespeare, directed by Kristian Marken; La Tanca de Josep-Pere Peyró; Rom and Vodka de Conor McPherson, directed by Mireia Cirera i Pep Talk, writen by Alberto Ramos and directed by Iban Beltran wich premiered in Dublín in June, 2013. He also participated in the New York Fringe Festival 2013. In cinema, he has acted in the movies La mujer del anarquista by P. Sher i M. Noëlle, and Romasanta by Paco Plaza, on top of participating in La propera pell by ’Isaki Lacuesta. In addition, he has participated in Project Lazarus by Mateo Gil, wich is still to be premiered. He has directed and acted in the following shortfilms: La Paperera, Curso de Alemán i The Bench, in addition to the music vídeo Petit Buda, by Projecte Bu. He is currently collaborating in the Radio Program “Què t’hi jugues” in SER Catalunya, in the section “L’esport és cultura”. Before that, he had been collaborating in the radio program El Món on RAC1. He has also been the assistant director for Pep Pla in Cyrano de Bergerac and in Kvetch (neures).

Los alumnos de tercer año de interpretación están muy emocionados de poder trabajar con el director Pep Garcia-Pascual. Gracias a él pueden vivir la experiencia de trabajar como una compañía donde los actores también asumen roles de producción. Pep fundó su compañía en Barcelona, Parking Shakespeare, y desde entonces no han parado de trabajar. Tenerlo en la escuela es la oportunidad perfecta para ampliar la formación de nuestros alumnos y prepararlos para cualquier situación que puedan encontrar en su carrera profesional. Trabajando con él, los alumnos enfocan desde una nueva perspectiva la figura del actor: como ser auto suficiente, flexible y con la mentalidad abierta. Los roles de producción permiten a los estudiantes utilizar sus propias habilidades para promocionarse, crear su arte y aprender como se trabaja en el mundo profesional. Against Love nos muestra diferentes formas de como el ser humano gestiona el amor. A través de 8 historias, la obra nos invita a ver la parte más cruda del amor a través del terror, la ciencia ficción e incluso la fantasía, todas ellas mezcladas con el realismo.

Pep García Pacual
Actor, director y productor, además de ser el director artístico de la compañía Parking Shakespeare haber participado como actor en todas sus producciones. Fue el director y productor de L’Amansiment de la Fúria (primer proyecto de la compañía), y del espectáculo El Pau i la Maria en Concert. Se diplomó en interpretación en l’Estudi Nancy y completo sus estudios en la Gaiety School of Acting de Dublín. En teatro ha participado en The Comedy of Errors de W. Shakespeare, dirigida por Kristian Marken; La Tanca de Josep-Pere Peyró; Rom and Vodka de Conor McPherson y dirección de Mireia Cirera, y Pep Talk escrita por Alberto Ramos y dirigida por Iban Beltran, que se estreno en Dublín en Junio de 2013. También participo en el New York Fringe Festival 2013. En cine, ha actuado en los largometrajes La mujer del anarquista de P. Sher y M. Noëlle, y Romasanta de Paco Plaza, además de participar en La propera pell de Isaki Lacuesta y Project Lazarus de Mateo Gil, ambas aun por estrenar. Ha dirigido y protagonizado los cortometrajes La Paperera, Curso de Alemán y The Bench, al igual que el videoclip Petit Buda de Projecte Bu. Actualmente colabora con el programa de radio Què t’hi jugues de SER Catalunya con la sección “L’esport és cultura” y antes era col•laborador del programa de radio El Món en RAC1. También ha hecho de ayudante de dirección para Pep Pla a Cyrano de Bergerac y en Kvetch (neures).

Els alumnes de tercer d’interpretació estan molt emocionats amb l’oportunitat de poder treballar amb el director Pep Garcia-Pascual. Gràcies a ell poden viure l’experiència de treballar com a companyia on els actors també assumeixen rols de producció. Pep fundà la seva pròpia companyia teatral a Barcelona, Parking Sahakespeare, i des d’aleshores no han parat de treballar. Tenir-lo a l’escola és l’oportunitat perfecta per ampliar la formació dels nostres alumnes I preparar-los per a qualsevol situació que es puguin trobar en el seu futur professional. Treballant amb ell els alumnes enfoquen des d’una nova perspectiva la figura de l’actor: com ser auto-suficient, flexible i amb una mentalitat oberta. Els rols de producció permeten als alumnes posar en pràctica les seves pròpies habilitats per a promocionar-se, crear el seu art i aprendre com es treballa en el món professional. Against Love ens mostra diferents formes de com l’ésser humà gestiona l’amor. Al llarg de 8 històries la peça ens convida a veure la cara més brutal de l’amor a traves del terror, la ciència ficció i, fins i tot, la fantasia, totes ells barrejades amb el realisme.

Pep García Pascual
Actor, director i productor, a més de ser el director artístic de la companyia Parking Shakespeare, i d’haver participat com a actor a tots els projectes de la companyia. Va ser el director i productor de L’Amansiment de la Fúria, primer projecte de la companyia així com de l’espectacle El Pau i la Maria en Concert. Es va diplomar en interpretació a l’Estudi Nancy Tuñón i va completar els seus estudis a la Gaiety School of Acting de Dublín. Al teatre ha participat a The Comedy of errors de W. Shakespeare, dirigida per Kristian Marken; La Tanca de Josep-Pere Peyró; Rom and Vodka de Conor McPherson, amb direcció de Mireia Cirera i Pep Talk escrita per Alberto Ramos i dirigida per Iban Beltran, que es va estrenar a Dublín al Juny del 2013 i va participar al New York Fringe Festival 2013. Al cinema, ha actuat als llargmetratges La mujer del anarquista de P. Sher i M. Noëlle, i Romasanta de Paco Plaza, a més de participar a La propera pell d’Isaki Lacuesta i Project Lazarus de Mateo Gil, pendents d’estrena. Ha dirigit i protagonitzat els curtmetratges La Paperera, Curso de alemán i The Bench. i el videoclip Petit Buda de Projecte Bu. Actualment col•labora amb el programa de radio Què t’hi jugues de SER Catalunya amb la secció “L’esport és cultura” i abans, havia estat col•laborador del programa de ràdio El Món a RAC1. També ha fet d’ajudant de direcció de Pep Pla a Cyrano de Bergerac i a Kvetch (neures).

DECEMBER 20, 2016